| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ree Administrator

|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 00:04 Temat postu: XXXIV Zlot |
|
|
XXXIV Ogólnopolski Zlot Przyjaciół Indian
Odbędzie się w Studziankach koło Wasilkowa nad rzeką Supraśl w dniach 24.VII. - 30.VII
http://www.sioux.pl/2,O-mnie.html _________________ “Ci, którzy zrzekają się nieodłącznej człowiekowi wolności, w celu uzyskania krótkotrwałej odrobiny bezpieczeństwa, ani na jedno, ani na drugie nie zasługują.” - George Washington |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 00:04 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ree Administrator

|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 22:36 Temat postu: |
|
|
Edit: Temat zdublowany, więc post został przeniesiony. Ree _________________ “Ci, którzy zrzekają się nieodłącznej człowiekowi wolności, w celu uzyskania krótkotrwałej odrobiny bezpieczeństwa, ani na jedno, ani na drugie nie zasługują.” - George Washington |
|
| Powrót do góry |
|
 |
M.Stopa Weteran
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
M.Stopa Weteran
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patrycja Ośmielony
|
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 13:08 Temat postu: |
|
|
| bryndza.Tyle wam powiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ree Administrator

|
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 14:51 Temat postu: |
|
|
Ze zdjęć można wywnioskować, że osób było dużo mniej, niż zwykle. Tipi malutko. _________________ “Ci, którzy zrzekają się nieodłącznej człowiekowi wolności, w celu uzyskania krótkotrwałej odrobiny bezpieczeństwa, ani na jedno, ani na drugie nie zasługują.” - George Washington |
|
| Powrót do góry |
|
 |
M.Stopa Weteran
|
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 14:56 Temat postu: |
|
|
No właśnie kolega ,który był na tym zlocie, mówił mi niedawno, iż nie mam czego żałować, że nie byłam.
Ja i tak nie mam w sumie ciśnienia na zloty. Będzie możliwość i chęć, to się kiedyś pojedzie. Na krótko. _________________ Ake wacinyankinkte yelo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ree Administrator

|
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 15:24 Temat postu: |
|
|
Do tego prowadzi polityka "ufestynienia" corocznego spotkania znajomych. Jeśli wszystko będzie szło dalej w tym kierunku, to przyjdzie czas, gdy tipi na zlocie będzie można policzyć na palcach obu rąk (należące do organizatora i handlujących). _________________ “Ci, którzy zrzekają się nieodłącznej człowiekowi wolności, w celu uzyskania krótkotrwałej odrobiny bezpieczeństwa, ani na jedno, ani na drugie nie zasługują.” - George Washington |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patrycja Ośmielony
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 12:43 Temat postu: |
|
|
| szkoda gadać. Starych(hhh w cudzysłowiu oczywiście) uczestników była dosłownie garstka. Czy nie dopisali czy się "odpisali"trudno stwierdzić. Za to towarzystwo SO(czerwone pasiaki)i otoczka widzę że rośnie w siłę. Jak pisałam Małej Stopie przepisujemy się chyba do wikingów. A może do rycerzy, albo Słowian czy gdzie nas tam poniesie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 12:43 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |